Cabecera Vide

Magope e Las Cinco Jotas asinan un empate

O derbi vigués de Primeira Estatal disputado na matinal de onte concluíu con repartición de puntos. O Magope Seis do Nadal Coia xogou a medio gas e acabou cedendo un empate a 24 ante Las Cinco Jotas UB Lavadores.

Os de Coia levaron a iniciativa do xogo e ou marcador durante os dez primeiros minutos. Nese tramo inicial chegaron ata a adquirir tres goles de renda, pero de aí ao descanso viuse un partido de ida e volta. O Lavadores igualou ou encontro non minuto 13 (7-7, min 13) e a partir dese momento sucedéronse empátesvos ata ou 13-13 co que se foron aos vestiarios.

O guión dá segunda parte foi moi similar ao da primeira. O Magope Seis do Nadal Coia saíu a por todas; envorcouse sobre a portería rival e logrou un parcial de 4-0 nos cinco primeiros minutos (17-13) que parecía sentenciar ao seu rival. Pero nada máis lonxe dá realidade. O Lavadores soubo frear a tempo a arremetida local, foi gañando terreo e recortando distancias co paso do tempo (20-18, min 50), púxose a un tanto cando tan só quedaban oito minutos por disputar (22-21) e logrou rabuñar un punto tras protagonizar un intercambio final de goles cos de Jorge Fernández.

O gardameta Nani, do Magope Seis do Nadal, sufriu nos últimos minutos unha forte dor nos isquiotibiais dá súa perna esquerda que lle impedíu concluír ou partido.